La Mioveni s-a deschis o nouă filială a Camerei de Comerț România-China

Din 22 martie, Camera de Comerț și Industrie România-China și-a deschis în România filiala cu numărul 29, la Mioveni. Înființată în urmă cu 24 de ani, Camera Bilaterală de Comerț și Industrie România China este cea mai puternică și activă cameră de comerț din România.

După ce chinezii de la Geely au venit la Renault și, implicit, pe platforma Dacia, acum la Mioveni s-a deschis filiala argeșeană a Camerei de Comerț și Industrie ”România-China”. Președintele filialei a fost aleasă Mădălina Georgescu.

La evenimentul prilejuit de constituirea filialei Argeș a Camerei de Industrie România-China, eveniment găzduit de Centrul Cultural Mioveni, au fost prezenți dl. Song Xianmao - consilier Secția Economică și Comercială din cadrul Ambasadei Republicii Populare Chineze în România, alături de dl. Zhu Konglai, prim-secretar și Yang Yang- secretar al Secției Economică și Comercială de la Ambasada Chinei, Nicolae Vasilescu – președinte Camera de Comerț și Industrie România-China, Iurii Danilishin - Camera de Comerț și Industrie Moldova-China, George Caval – președinte Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, Georgeta Negru – director Direcția Finanțelor Publice Argeș și Cristian Nevzoreanu – director Direcția de Afaceri Publice și Comunicare al Grupului Renault în România și mulți alți reprezentanți ai mediului privat și administrativ.

„Îmi doresc ca filiala Argeș să fie un punct de referință pe harta relațiile economice și comerciale România-China”, a precizat Mădălina Georgescu, președintele filialei Argeș a Camerei de Comerț și Industrie România-China.

Atât reprezentanții ambasadei Chinei, cât și conducerea centrală a Camerei de Comerț și Industrie România-China au evidențiat potențialul enorm de dezvolate al relațiilor economice și de colaborare dintre firmele din Argeș și companiile din China. Cel mai elocvent exemplu este parteneriatul dintre Dacia și compania chineză Geely, un gigant în industria auto va începe în al doilea semestru al acestui an, la Mioveni, un proiect de maximă importanță legat printre altele de motoare termice cu componente hibride și cutii de viteze.

„Urez mult succes conducerii filialei Argeș a Camerei de Comerț și Industrie România-China și la cât mai multe parteneriate care să aducă beneficii atât mediului economic argeșean, cât și comunității”, a transmis primarul Ion Georgescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea