Joi, ședinţă ordinară a CJ Argeș

# Va fi prezentat raportul de activitate al Președintelui pentru anul 2022

Consiliul Judeţean Argeş este convocat, în şedinţă ordinară, pentru data de joi, 30.03.2023, ora 12.00, atât cu participarea fizică a consilierilor județeni în sala de ședințe din Bulevardul Republicii, nr. 71, cât și în sistem on – line.

Ordinea de zi conține numeroase proiecte, multe vizând funcționarea instituțiilor din subordine. Dintre celelalte, mai interesante:

- Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului ”Digitalizarea colecțiilor de artă din patrimoniul Muzeului Județean Argeș” și asigurarea cofinanțării.

 

-  Proiect de hotărâre privind aprobarea Listei – Anexă cuprinzând spaţiile şi terenul aferent din proprietatea privată a Judeţului Argeş ce urmează a fi vândute potrivit Cap.III „Vânzarea spaţiilor medicale prin licitaţie publică cu strigare” din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 68/2008 privind vânzarea spațiilor proprietate privată a statului sau a unităților administrativ-teritoriale cu destinația de cabinete medicale, precum și a spațiilor în care se desfășoară activități conexe actului medical.

 

- Proiect de hotărâre privind constituirea dreptului de administrare în favoarea Consiliului Local al Comunei Căteasca, pe o perioadă de 2 ani asupra unor sectoare din drumul județean D.J. 702G, în vederea reabilitării și întreținerii.

- Proiect de hotărâre privind împuternicirea Președintelui Consiliului Județean Argeș pentru realizarea demersurilor necesare obținerii licenței de explorare a apei minerale terapeutice în perimetrul Sulfuroasa Brădet, negocierii, semnării și ridicării acesteia.

- Proiect de hotărâre privind actualizarea bugetului de venituri și cheltuieli al Județului Argeș, pe anul 2023.

- Raportul de activitate al Președintelui Consiliului Județean Argeș pe anul 2022.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea