Târgul Serviciilor Sociale Argeșene a reunit numeroși furnizori de servicii publice și organizații neguvernamentale

Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, împreună cu doctorul Viorel Enache,  președintele comisiei sociale din cadrul Consiliului Județean, au fost prezenți la deschiderea primei ediții a Târgului Serviciilor Sociale Argeșene.

Organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Asistenței Sociale de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, în parteneriat cu Universitatea din Pitești,  Târgul a reunit numeroși furnizori de servicii publice (autorități județene și locale), precum și organizații neguvernamentale și furnizori privați de servicii sociale.

 

"Este adevărat că, prin DGASPC, Consiliul Județean Argeș este cel mai mare furnizor de servicii sociale din județ, fie că ne referim la adulți, fie că ne referim la copii. Pentru noi nu este neapărat o mare bucurie, dacă ne raportăm la latura financiară, pentru că este o presiune fantastică pe bugetul Consiliului Județean pentru a susține aceste servicii. Dar nu ne plângem, o facem cu toată dăruirea. Am încercat, de la an la an, să ne profesionalizăm, pentru a aduce serviciile pe care le prestăm la standarde europene, tocmai pentru ca beneficiarii noștri să se simtă ocrotiți în plus” - Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

 

"Mulțumesc reprezentanților Universității Pitești pentru formarea specialiștilor care vor performa în posturile care vizează serviciile de asistență socială. Mulțumesc domnului vicepreședinte Adrian Bughiu, pentru că întotdeauna Consiliul Județean sprijină financiar activitățile Direcției noastre. Mulțumesc colegilor noștri specialiști care profesează în serviciile noastre sociale. Împreună cu direcțiile de asistență socială din celelalte localități, celelalte entități din domeniu, ONG-uri și cu sprijinul Universității din Pitești, prin formarea acestor specialiști, sper să dezvoltăm cele mai bune servicii sociale” - Tatiana Eftime, director executiv Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș.

"Mă declar încântat că oameni cu atâta suflet bun și cu dorința de a face bine se regăsesc într-un spațiu universitar. Sunt sigur că ceea ce ați pregătit astăzi va avea un impact deosebit nu numai asupra celor implicați direct sau indirect în problemele de asistență socială, dar mai ales asupra principalilor beneficiari ai serviciilor dumneavoastră” - Dumitru Chirleșan, rector Universitatea din Pitești.

DGASPC Argeș este cel mai mare furnizor public de servicii sociale din județ, iar Consiliul Județean investește constant, de mai mulți ani, în creșterea calității serviciilor oferite și în confortul și protecția beneficiarilor - adulți și minori - în concordanță cu cerințele europene.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea