CJ Argeș va sprijini financiar „Raliul Argeșului”

Cel mai mare eveniment de motorsport din judeţul Argeş revine în 2023! Raliul Argeșului va avea loc în acest an între 24-27 mai. S-a dat startul la înscrieri, iar organizatorii caută deja voluntari dornici să ajute la buna desfășurare a evenimentului!

Asociația Club Sportiv DTO Rally a înscris „Raliul Argeșului” în calendarul Campionatului Național de Raliuri 2023 și în Campionatul Național de Raliuri pe Asfalt 2023 al Federației Române de Automobilism Sportiv. La fel ca în anii trecuți, Consiliul Județean Argeș participă în calitate de partener la organizarea acestui eveniment, care a devenit unul de tradiție în județul nostru.

CJ Argeș susține financiar desfășurarea competiției automobilistice alocând suma de 100.000 de lei, o bună parte din bani fiind pentru taxele de închidere drumuri sau pentru serviciile de închiriere stații comunicații radio monitorizare cursă.

 

În 2019, „Raliul Argeșului ” a însemnat etapa de debut a Campionatului Național de Raliuri, o revenire spectaculoasă după 9 ani de pauză, care s-a dovedit de real succes, fiind unanim apreciată de sportivi, spectatori și oficialii Federației Române de Automobilism Sportiv. În perioada 2020 – 2021, evenimentul a atras din nou un număr impresionant de participanți, deși s-a desfășurat sub semnul pandemiei Covid-19. În 2021, cu toate că restricțiile impuse au împiedicat spectatorii să ia parte la eveniment, vizualizările înregistrate în mediul online au stabilit un record absolut pentru competițiile de raliuri din România. Anul trecut, peste 10.000 de spectatori au asistat la probele speciale de pe Transfăgărășan.

”Superspeciala din Pitești a Raliului Argeșului a oferit un plus de spectacol, cu un număr impresionant de spectatori prezenți în edițiile trecute.  În acest an, tradiția probei-spectacol de la Stadion continuă, dar cu câteva schimbări. Stați aproape pentru informații!”, au transmis organizatorii.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea