Vicele CJ Argeș, Adrian Bughiu, a fost băgat în ședință de prim-ministrul Ciucă

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a fost ales unul din cei nouă membri ai Comisiei Tehnice a Consiliului Muntelui de la nivel național. Adrian Dumitru Bughiu a participat, în data de  20 aprilie 2023, în calitate de președinte al Comitetului de Masiv al Grupei de Munți Făgăraș, la ședința Consiliului Național al Muntelui, prezidat de prim-ministrul României, Nicolae Ciucă.

La ședința de la Palatul Victoria au mai participat Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Aurel Simion, secretar de stat în cadrul aceluiași minister, Veronica Țaran-Baciu-Georgescu, secretar de stat și director general al Agenției Naționale a Zonei Montane, Niculae Vlad Ștefan, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, secretari de stat din cadrul ministerelor Economiei, Sănătății, Educației, Afacerilor Interne, Mediului, Valeriu Tabără, președintele Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Șișești” și Alexandru Bociu, președintele ANSVSA.

 

În cadrul Consiliului Național al Muntelui, Adrian Dumitru Bughiu a făcut o prezentare a Comitetului de Masiv al Grupei de Munți Făgăraș și a evidențiat o serie de probleme specifice din punct de vedere social, economic și de mediu.

 

”Sunt onorat de votul de încredere primit din partea colegilor din Consiliul Național al Muntelui. Am expus o serie de probleme cu care se confruntă populația din zona montană și am prezentat și eventuale propuneri de soluții identificate alături de colegii din Comitetul de Masiv al Grupei de Munți Făgăraș” – Adrian Bughiu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea