NUCLEARA... Adrian Miuţescu vrea restructurări masive de personal în rândul bugetarilor!

Deputatul argeşean Adrian Miuţescu tună şi fulgeră! E supărat nevoie mare că Guvernul PNL a angajat peste 30.000 de oameni prin ministere şi agenţii. Nu-i bai, şi primăriile sunt pline de oameni care plinbă hârtii, iar angajările pe bandă s-au produs chiar şi atunci când Miuţescu era în PNL, deci la guvernare. Doar că atunci nu era deranjat de risipa care se făcea cu oamenii de partid care erau plătiţi cu lefuri consistente, deşi nu era neapărat nevoie de ei în respectivele posturi.

Spre exemplu, în plină pandemie, tătucul Ludovic Orban – premier a adus la Secretariatul General al Guvernului peste 1.200 de noi bugetari, în numai 10 luni. Iar salariile acestora au crescut pe măsura generozităţii lui Orban, deşi românii se luptau din răsputeri cu şomajul. Toate aceste informaţii au fost făcute publice de Antena3.ro, în octombrie 2020, un an măcinat de COVID şi de neajunsuri pentru plebe. La vremea aceea, Adrian Miuţescu era pe cai mari, preşedinte al PNL Argeş, şi împărţea funcţii cheie prin judeţ.

 

La finalul lui iunie 2021, ziarul Capital.ro scria:

 

„La finalul anului 2019, Guvernul condus de Ludovic Orban promitea o scădere a numărului angajaților în funcții publice. Cu toate astea, după ce Orban și-a terminat mandatul, numărul de angajați a crescut cu peste 5.000 de persoane.”

Mai nou, din Forţa Dreptei, deputatul Miuţescu are alt unghi de abordare. E drept că cifrele pe care le prezintă parlamentarul sunt alarmante pentru economie (dacă sunt reale), dar să nu fim ipocriţi Adriane! Ştim că e grea viaţa în opoziţie, dar decenţa... Unde e decenţa???

„Am declarat la A7TV ca actuala guvernare a angajat peste 30.000 de oameni, a înmulțit ministerele și agențiile guvernamentale.

Iar cheltuiala pentru salarii este foarte mare. Miniștrii au reușit să reducă cheltuielile cu doar 3 miliarde lei, din deficitul de 20, la solicitarea premierului.

Noi, cei din Forța Dreptei, considerăm că este nevoie de o restructurare a instituțiilor statului și a administrațiilor locale. E inadmisibil să existe comune cu 500 de locuitori, pentru care este păstrat un întreg aparat administrativ.”, a scris Adrian Miuţescu, pe pagina sa de Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea