Fostul înotător Robert Glință se pregătește pentru cariera de antrenor

S-a inaugurat, săptămâna trecută, Bazinul Olimpic de la Pitești. Printre participanții de la eveniment s-au aflat Robert Glință și Larisa Lăcustă. Două nume importante din natația românească care și-au început cariera în bazinul de la Pitești.

Larisa Lăcustă, multipla campioană națională, care a câștigat și o medalie de argint la Campionatele Mondiale din 1997 este, în prezent, antrenoare în Pitești încercând să formeze noi perle ale înotului românesc. Prezentă la redeschiderea Bazinului Olimpic Pitești, Larisa Lăcustă și-a reamintit cum și-a început cariera și a avut un sfat pentru viitoarea generație.

„Pentru unii poate fi o simplă bază de agrement, pentru noi este un sentiment. Aici am făcut primii pași. De aici am plecat spre marea performanță și mă bucur că am reprezentat cu onoare județul și am putut să promovez și să ajut la imaginea și dezvoltarea acestui oraș. (…) Să nu lăsați pe nimeni să spună: nu poți!”, a precizat Larisa Lăcustă la inaugurarea Bazinului Olimpic.

 

Și Robert Glință, și-a reamintit de primele sale evoluții în Bazinul Olimpic Pitești. „Aici am crescut, aici am câștigat primele mele medalii și am bătut primele mele recorduri, împreună cu dl antrenor Viorel Ciobanu.”, a precizat Robert Glință, cetățean de onoare al municipiului Pitești.

Chiar dacă s-a retras prematur din înotul profesionist, Robert Glință spune că nu regretă decizia luată. Mai mult, Glință se pregătește acum pentru cariera de antrenor. "Voi ieși cu carnet de antrenor. Toate cunoștințele pe care le-am acumulat mă recomandă în domeniul antrenoratului, tot pe marginea bazinului voi ajunge. Nu regret că m-am retras, a fost o decizie înțeleaptă", a spus Robert Glință, pentru Digi Sport.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea