Tarifele de la Bazinul Olimpic Pitești

Începând de luni, 24 aprilie, Bazinul Olimpic Pitești este deschis pentru public, iar, în viitor, va găzdui competiții de nivel național și internațional.  Cel mai modern bazin olimpic din România a fost inaugurat, pe 19 aprilie, la Pitești, după finalizarea modernizării și a reabilitării obiectivului.

Evenimentul s-a bucurat de prezența multiplei campioane olimpice Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern și vicepreședinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, precum și de participarea campionului olimpic și mondial Mihai Claudiu Covaliu, președinte COSR. Au fost prezenți, de asemenea, președintele Federației Române de Volei, Adin Cojocaru, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Constantin Din, vicecampioana mondială și antrenoarea Larisa Lăcustă, Robert Glință, campion mondial la înot și Cetățean de Onoare al Municipiului Pitești.

Promisiunea lui Gentea: „Piteștiul va deveni un centru de forță al natației”

Primarul Cristian Gentea a promis că orașul nostru va deveni un pol important al natației, dar și al sportului, în general. „Ne dorim ca Piteștiul să fie și un oraș al sportului! Cred că Bazinul Olimpic Pitești, Sala Polivalentă, viitoarele stadioane de fotbal și atletism, bazele sportive de la Anghel Saligny și Maracana din Ștrand, bazinul didactic de la ”Nenițescu”, viitoarea academie de tenis, cele șapte săli de educație fizică școlară și cele două de săli de sport îmi întăresc spusele și așa va fi. Legat fix de natație, mă gândesc că Piteștiul, cu un Bazin Olimpic modern, cu un bazin de 50 m în exterior, acoperit cu acel balon presostatic și cu viitorul bazin didactic de la Colegiul Nenițescu, care va începe în zilele următoare, va deveni în viitor un centru de forță al natației în România”, a precizat primarul municipiului Pitești.

Reabilitarea Bazinului Olimpic a fost realizată în două etape, prima vizând creșterea eficienței energetice - proiect finanțat și din fonduri europene, iar a doua reprezentând reabilitarea propriu-zisă, renovarea tuturor spațiilor din bazin și aducerea lor la standarde internaționale. Valoarea totală a proiectului „Modernizare, montare sistem panouri solare și eficientizare energetică a Bazinului Olimpic din Pitești” a fost de 19.206.095,89 lei (cu TVA), din care 13.703.254,54 lei (cu TVA) au fost obținuți prin finanțare nerambursabilă. Valoarea finală a lucrărilor executate în cadrul proiectului „Reabilitare Bazin Olimpic (etapa a II-a)” a fost de 8.946.340,70 lei (cu TVA), din bugetul local.

Tarifele de intrare la Bazinul Olimpic

Bazinul Olimpic Pitești este accesibil pentru toate vârstele, de el se pot bucura sportivi de performanță, dar și începători în domeniul natației din regiune sau din țară.  Tarifele de intrare sunt următoarele:

- Intrare Bazin Olimpic - copii sub 14 ani, studenți, pensionari - 10 lei/ședință;

- Abonament intrare Bazin Olimpic - copii sub 14 ani, elevi, studenți, pensionari – 100 lei/12 ședințe;

- Intrare Bazin Olimpic – adulți – 30 lei/ședință;

- Abonament intrare Bazin Olimpic – adulți – 300 lei/12 ședințe;

- Acces saună Bazin Olimpic – elevi, studenți, pensionari – 15 lei/ședință;

- Acces saună Bazin Olimpic – adulți – 30 lei/ședință;

- Intrare Bazin Olimpic + acces saună – 40 lei/ședință;

- Abonament intrare Bazin Olimpic + acces saună – 400 lei/12 ședințe;

- Acces sală forță Bazin Olimpic (pentru sportivi de performanță) – 20 lei/ședință;

- Abonament sală forță Bazin Olimpic (pentru sportivi de performanță) – 200 lei/12 ședințe.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea