Primarul de la Bogaţi - scandal de proporţii cu firma furnizoare de apă a comunei!

Mare jupân pe moşia lui, primarul Ion Gârleanu a mai făcut o aroganţă la Bogaţi, spre disperarea locuitorilor care sunt primii ce au de suferit.

Recent, a fost reziliat contractul de furnizare apă cu firma Pama SRL, din cauza neîndeplinirii obligaţiilor contractuale faţă de societatea cu pricina. În speţă, Gârleanu încearcă să ascundă gunoiul sub preş, dar consilierii locali liberali strigă cu şapte guri ca să se afle manevrele primarului de la Bogaţi, care se vede că a pus stăpânire pe comună.

„Stimați cetățeni, deși este o perioadă nepotrivită pentru a vă informa cu privire la hotărârile luate în ședințele de Consiliu Local mă văd nevoită să vă aduc unele precizări despre poziția consilierilor PNL față de decizia de reziliere a contractului de furnizare apă cu firma Pama SRL. În urma citirii contractului încheiat în 2017 între UAT BOGAȚI și SC PAMA am constatat că domnul primar nu a îndeplinit obligațiile contractuale primind numeroase notificări din partea firmei în acest sens, fapt ce a condus la deteriorarea avansată a rețelei de apă din comuna noastră. Întrebat din ce surse va moderniza rețeua de apă a afirmat că va identifica branșamentele pentru care nu sunt făcute contracte și le va tăia apa dacă nu intră în legalitate, dar aceasta abia peste aproximativ 3 ani când se va termina procesul cu firma Pama SRL.

Firma Pama a solicitat aprobare pentru a investi în rețeua de apă suma de peste 273 milioane lei vechi , sumă provenită din cota de dezvoltare.

CONSILIERII PNL AU PROPUS SĂ SE APROBE INVESTIȚIA SUMEI DE 27322,59 LEI ȘI S-AU ABȚINUT PENTRU REZILIEREA CONTRACTULUI CARE VA ATRAGE COMUNA ÎNTR-UN LUNG PROCES CE SE VA FINALIZA PESTE 3 ANI CU PLATA UNOR DESPĂGUBIRI FINANCIARE SUBSTANȚIALE.ORICUM PESTE 3 ANI EXPIRA CONTRACTUL CU FIRMA PAMA.

Domnul primar și consilierii PSD, încercând să ascundă informațiile reale despre derularea contractului cu firma Pama, dorește să evite asumarea proastei fuctionări a rețelei de apă în comuna Bogați ca de altfel eșecul întregului act de administrație publică.”, a scris un consilier local liberal, pe pagina de Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea