În jur de 50 de elevi participă, la Pitești, la Olimpiada Națională de Limba Rusă Modernă

 

La Pitești, între 27-30 aprilie, se desfășoară Olimpiada Națională de Limba Rusă Modernă. La acest concurs vor lua parte 49 de elevi și 26 de cadre didactice.

Este a doua olimpiadă națională organizată la Pitești în luna aprilie. Amintim că în Săptămâna Mare s-a desfășurat Olimpiada Națională de Geografie, unde au participat 342 de elevi.

Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale de Limba Rusă Modernă va avea loc în această seară, între orele 18:30-20.00, în Aula Magna a Universității Constantin Brâncoveanu din Pitești.

 

Proba scrisă va fi susținută vineri, 28 aprilie, de la ora 09:00 la Școala Gimnazială „Ion Pillat”. După ce au trecut de proba scrisă, elevii vor participa, conform programării, și la proba orală, care va fi susținută în aceeași zi, între orele 14:00-18:00. Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 29 aprilie.

Festivitatea de premiere va avea loc duminică, 30 aprilie, de la ora 09:00, în Aula Magna de la Universitatea Constantin Brâncoveanu.

La olimpiada de limba rusă modernă pot participa elevii din clasele VII-XII de la toate formele de învăţământ din învățământul de stat, particular și confesional, inclusiv elevii care nu învaţă limba rusă în şcoală.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea