Veste bună! A fost inaugurat cel mai mare loc de joacă din Argeș

Marţi, 2 mai, de Ziua Naţională a Tineretului, în Parcul Lunca Argeşului s-a inaugurat cel mai mare loc de joacă pentru copii din Argeș. Complexul de joacă din Pitești, care se întinde pe o suprafață de 1.142 mp, are un echipament dinamic, compus din 6 turnuri, 33 de acoperișuri, 7 tobogane. Aici se vor putea juca, în același timp, 342 de copii, cu vârste cuprinse între 4-14 ani.

Cel mai mare loc de joacă pentru copii, din Argeș, a fost finalizat! Contractul de execuție a lucrărilor, în valoare de 2.438.301,66 lei fără TVA, a fost derulat de către constructorul DFS Center Grup și a fost finalizat în trei luni de la demarare. Lucrările, desfășurate pe o suprafață de 1.142 mp, în interiorul parcului, au constat în dotarea cu echipamente noi pentru locul de joacă, amplasate în funcție de vârsta pentru care au fost prevăzute.

De asemenea, perimetrul destinat copiilor a fost acoperit cu o suprafață antitraumă turnată, compactă, uniformă, plană, fără întreruperi, într-o cromatică bogată, un panou informativ fiind montat pentru a oferi utilizatorilor detaliile necesare cu privire la echipamentele de joacă și la modul corect de utilizare a acestora.

Echipamentele montate în zona de activități includ un complex de joacă tip 1, un leagăn tip 1, un complex de joacă tip 2, o trambulină, un leagăn tip 3, un ansamblu de cățărare, echipament pe arc elicoidal tip 1, echipament pe arc elicoidal tip 2, un carusel tip 1, un carusel tip 2, un carusel tip 3 și un panou cu instrucțiuni. Complexul de joacă este compus din 6 turnuri, 33 de acoperișuri și 7 tobogane și este destinat unui număr de maximum 342 utilizatori simultan, cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

Noul loc de joacă pentru copii este cel mai mare astfel de amplasament, la acest moment, din Argeș, fiind conceput astfel încât, pe lângă distracție și dezvoltarea abilităților fizice, să stimuleze coordonarea și lucrul în echipă.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea