Procesul dintre CJ Argeș și constructorii podului de la Cătesca se mută la Curtea de Apel Pitești

În aprilie 2022, Consiliul Județean Argeș acționa în instanță constructorii podului de la Căteasca, care au refuzat să efectueze lucrările de reparații, ținând cont că lucrarea avea termen de garanție o perioadă de 50 de ani! Alături de constructori, au fost chemați în judecată și proiectantul,verificatorul de proiect și dirigintele de șantier.

La un an distanță de la înregistrarea dosarului, judecătorii de la Tribunalul Argeș au declinat competența de soluționare a cauzei de la un complet la altul. S-a constatat ivit conflictul negativ de competenţă, iar pe 24 aprilie 2023 dosarul a fost trimis Curţii de Apel Piteşti pentru soluţionarea conflictului.

 

Procesul pare a fi unul de durată. În plus, nimeni nu poate garanta că decizia instanțelor se va canaliza în direcția dorită.

 

Amintim că în mai 2022, autoritățile locale au dispus închiderea traficului rutier, pe Podul de la Căteasca, pe o perioadă nedeterminată deoarece s-a constatat că starea tehnică a podului este una critică. Precizăm că lucrările pentru readucerea podului la starea de durabilitate au fost estimate la peste 40 de milioane de lei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea