Sute de elevi sunt așteptați, la Pitești, la Concursul Național de Chimie „Petru Poni”

După două olimpiade naționale, de geografie și de limba rusă, Inspectoratul Școlar Județean Argeș va organiza, între 11-14 mai, și Concursul Național de Chimie „Petru Poni”. Sunt așteptate peste 350 de persoane să ia parte la acest concurs.

„Inspectoratul Școlar Județean Argeș este în plină desfășurare și organizare a unor evenimente importante pentru învățământ și pentru comunicatea noastră. Am debutat în Săptămâna Mare cu organizarea olimpiadei de Geografie, săptămâna trecută am avut olimpiada de limba rusă. Începând din 10 mai avem Concursul Național de Chimie Petru Poni cu o prezență mai bogată ca la Olimpiadă. Așteptăm peste 350 de copii și profesori însoțitori. Urmează ca spre vară, în lunile mai-iunie, să mai organizăm două finale naționale la caiac-canoe și la oină”, a precizat Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al ISJ Argeș.

Zilele acestea s-a stabilit programul Concursului Național de Chimie „Petru Poni”. Deschiderea festivă va avea loc joi, 11 mai, de la ora 17.30, în Amfiteatrul „Aula Magna” de la Universitatea „Constantin Brâncoveanu” Piteşti. Proba scrisă va avea loc vineri, 12 mai, iar cea practică sâmbătă, 13 mai, ambele probe fiind susținute la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” Pitești. Festivitatea de premiere se va organiza duminică, între orele 11:00-12:00, la Constantin Brâncoveanu. Pe parcursul celor patru zile ale concursului, elevii și profesorii însoțitori vor putea intra gratuit la Muzeul Județean Argeș, Planetariu, Grădina Zoologică și la Muzeul Golești, fiind programate deplasări în acest sens.

 

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea