Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor în Budeasa

În această lună, între 13-15 mai, se desfășoară o nouă campanie gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor în comuna Budeasa. Acțiunile se vor desfășura după următorul program: sâmbătă, 13 mai, în  Budeasa Mică – ARMCOMP, duminică, 14 mai, la Centrul de Permanență și luni, 15 mai, la grădinița din Rogojina. Acțiunea are ca scop scăderea numărului animalelor fără stăpân de pe stradă. O acțiune similară a avut loc în Budeasa și la sfârșitul lunii aprilie.

 

„Împreună cu dumneavoastră și partenerii noștri, ne dorim să schimbăm în bine viața comunei. Vă rugăm să ne sprijiniți pentru a stopa înmulțirea necontrolată a animalelor și pentru a preveni abandonul acestora. Ajutorul dumneavoastră este crucial si va contribui la efortul comun de a gestiona situația câinilor fără stăpân. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în toate campaniile și îi rugăm să ne sprijine în continuare.” , a precizat Mihai Rachieru, primarul comunei Budeasa.

 

Dacă nu v-ați înscris încă pisica sau cățelul în campanie, puteti să o faceti prin comentariu la postarea despre campania de sterilizare de pe facebook-ul Primăriei comunei Budeasa sau la numărul de telefon - 0740413532.

Grăbiți-vă! Mai sunt foarte puține locuri disponibile!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea