Bilete de tratament balnear la Casa de Pensii Argeș

Pentru seria 6 din acest an, cu date de plecare în perioada 22 – 26 mai 2023,  Casei Județene de Pensii (CJP) Argeș i-au fost repartizate un număr de 59 de bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești, Moneasa și Pucioasa. Eliberarea biletelor se face în perioada 5 mai  - 12 mai 2023, conform planificării care este anunțată telefonic  fiecărui beneficiar.

Au ramas 3 bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunea Amara, informează CJP Argeș. Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția.

 

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii aprilie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Plata contribuției individuale se poate face numerar sau cu cardul la ghișeul bilete de tratament balnear.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea