Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș: ”Prioritate pentru acest mandat - drumuri la standarde europene!”

O echipă condusă de Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, s-a deplasat în teren pentru a vedea  stadiul lucrărilor la DJ 703B Pădureți- Costești, investiție derulată de Consiliul Judetean Arges prin programul național AnghelSaligny, drum cu o lungime de 10 kilometri.

Ion Mînzînă: ”Am fost și pe DJ 704E  Cotmeana-  Ursoaia, un drum de 4,6 kilometri lungime, investiție prin Regia de Drumuri a Consiliului Județean, o investiție finanțată printr-un credit obținut de la o bancă privată. Dorința noastră este să aducem cât mai mult confort cetățenilor județului Argeș. Încercăm, prin toate mijloacele, să recuperăm un decalaj pe care, probabil, la un moment dat, l-am avut comparativ cu alte județe.

 

Plecăm totuși de la realitatea că în Argeș, având o rețea de drumuri județene cu o lungime de 1200 de kilometri, este foarte greu.

 

Avem, ca primă prioritate, pentru acest mandat, cât mai mulți kilometri la standarde europene. Lucrările se desfășoară în condiții bune și vreau să mulțumesc constructorilor pentru angajament și pentru seriozitatea de care au dat dovadă în toată această perioadă.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea