La Filarmonica Pitești concursurile se iau pe bune! Candidații au picat pe capete

A plouat cu note mici la concursul organizat la Filarmonica Pitești pentru ocuparea posturilor de îngrijitor și manipulant decor. Pe 3 mai a avut loc proba scrisă pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a celor două posturi. Din cei opt candidați înscriși la concurs s-au prezentat, la prima probă, doar șase dintre ei. Au fost patru candidați pentru un post de manipulant decor, treapta I și doar doi pentru cel de îngrijitor. Niciunul dintre ei nu a reușit să ia 50 de puncte, punctajul minim pentru a promova proba scrisă. Rezultatele au fost dezamăgitoare, fiind cuprinse între 13 și 47 de puncte! Concursul urmează să fie reluat în perioada următoare!

 

„Mie îmi pare cel mai rău de situație. Pentru că nu avem niciun angajat pe aceste posturi, iar situația poate fi și blocată de Guvern cu privire la angajări.

 

Însă, trebuie să ai peste 5 ca să promovezi spre următoarele probe: cea practică, cea de interviu. Noi avem doar câte un colaborator, fiecare muncește foarte mult, programul nostru fiind de luni până luni! Vom relua procedura, dar respectând termenii și calendarul.”, a precizat Gabriel Niță, managerul Filarmonicii Pitești.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea