Apa va fi oprită pe unele străzi din Piteşti şi din Bradu

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile pe unele străzi din municipiul Piteşti şi comuna Bradu, în ziua de marţi, 16 mai, între orele 8:00 - 16:00. Vor fi afectaţi utilizatorii situaţi pe: strada Petrochimiştilor, de la sensul giratoriu Vamă Piteşti până la Arpechim, respectiv DN 65B, de la sensul giratoriu Vamă Piteşti până la magazinul Metro.

Furnizarea apei va fi întreruptă, în urma solicitării OMV Petrom SA, pentru executarea lucrărilor de reparaţii la conductele de apă ale Arpechim.

„Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) - tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.”, informează Apă Canal 2000 SA.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea