Ducele de Albota, atac la Alina Gorghiu!

 

Mai multe localităţi din Argeş au primit bani pentru "Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ", un proiect care face parte din PNRR şi pentru care au luptat câţiva dintre primarii argeşeni. Imediat, Alina Gorghiu şi gaşca de liberali s-au lăudat cu reuşitele, deşi cei care munciseră pe bune erau primarii, nicidecum Alinuţa care o arde prin Argeş mai mult pe la mese politice. Iar dacă prinde vreun eveniment mai mare, precis stă cu mâinile în buzunare. Altfel, îi plac pozele. Să fie cât mai multeee...

 

Şi în acest context – unii cu munca, alţii cu şunca – primarul de la Albota, Ion Dumitru, a scris pe Facebook un mesaj frumuşel. Poate citeşte şi Alinuţa liberalilor şi înţelege ceva:

 

„După ce au fost publicate cererile aprobate privind "Dotarea cu mobilier , materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ" prin PNRR, imediat, unii dintre voi ați început să vă dați cu părerea ale cui sunt meritele. Sunt ale inspectoratului școlar, profesorilor, PNL, primarilor?

Măi, "copii frumoși", cererea de finanțare se depune de către reprezentantul legal al solicitantului, respectiv PRIMARUL!

"Frumoșilor", să nu uitați că urmează proiectul și va puteți lăuda după ce veți semna contractul de finanțare! Va informez că a fost aprobată și cerea de finanțare a comunei Albota!

Nu vreți să învățați nimic de la primarul de la Lereşti care tace și le face!”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea