Clinica de Medicină Dentară Dr. TEO - Zâmbim oricând împreună! TOMOGRAFIA COMPUTERIZATĂ DENTARĂ

Este o investigație medicală imagistică de ultima generație, non-invazivă, care se realizează în câteva secunde și cu un nivel minim de radiații, oferind imagini detaliate ale oaselor maxilar și mandibular.

Informațiile obținute utilizând tomografia computerizată sunt tridimensionale și ajută medicul specialist în punerea unor diagnostice corecte sau stabilirea unui plan optim de tratament.

Cu ajutorul CT-ului dentar pot fi depistate: tumori, infecții din sfera buco-maxilo-facială, se pot face măsurători precise ale suprafețelor osoase, pot fi apreciate densitatea osoasă și volumul osos, pot fi evidențiate fracturile radiculare.

 

Domeniile de aplicabilitate ale CT-ului dentar sunt: implantologie, parodontologie, endodonție, ortodonție, chirurgie.

 

Avantajele CT-ului dentar: confortul pacientului, timpul redus de execuție, acuratețea imaginilor obținute, măsurători foarte precise și informații detaliate despre structura dentară și a canalelor radiculare, starea parodonțiului, localizarea precisă a canalului mandibular și a sinusurilor maxilare.

Practic computerul tomograf este indispensabil implantologie!

E-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Telefon: 0736/407.404

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea