USR Argeş, criticat după o vizită politică în Lunca Argeșului și Eremia Grigorescu

Săptămâna trecută, băieţii de la USR au luat-o la pas prin Lunca Argeşului şi prin cartierul Eremia Grigorescu din Piteşti. Numai mâine nu-i poimâine şi vine 2024, anul în care vor avea loc patru rânduri de alegeri. Deci miza e uriaşă, iar USR-iştii speră să mai pupe şi ei ceva... Dar poporul nu iartă, iar prietenii virtuali au reacţionat pe pagina de socializare a deputatului Ionuţ Moşteanu, care s-a lăudat că a stat de vorbă cu piteştenii.

„Continuăm să îi ascultăm pe piteșteni. Am fost în Lunca Argeșului și Eremia Grigorescu alături de echipa USR Argeș. Piteștenii nu mai fac față scumpirilor și ratelor la băncă care s-au dublat. Văd nedreptatea care li se face, sunt împovărați cu taxe, în timp ce domnii Ciucă și Ciolacu refuză să taie pensiile speciale. Ei rămân cu scumpirile, specialii cu pensii speciale de peste 20.000 de lei.Așa nu se mai poate.”, a scris Moşteanu.

Iar internauţii nu au iertat:

- Aţi ieşit la cerşit?

- Nu PSD, PNL, UDMR... şi nicidecum USR! Ați ascultat atât de mult de cetățeni încât i-ați dezamăgit lăsând coaliția actuală să guverneze. Nu se va mai întâmpla să primiți încă un vot!

- Hai cu plimbările prin parc că în 2024 vin alegerile. A, am uitat în Lunca Argeşului se plimbă doar corporatiştii cu salarii mari de la Dacia.

- Extraordinar!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea