Duminică a fost petrecere câmpenească! Poiana Narciselor - Sărbătoarea Verde de la Negrași, ediția din 2023

Duminica trecută s-a organizat, în localitatea argeșeană Negrași, Sărbătoarea Narciselor. Poiana cu narcise de la Negraşi a fost declarată rezervaţie naturală la data de 24 iunie 1966 şi este ocrotită pentru valoarea ştiinţifică deosebită a speciei, dar şi pentru valoarea peisagistică a covorului cu narcise.

Iar duminică a fost sărbătoare mare în localitate. Pe lângă Sărbătoarea Verde de la Negrași a fost și Ziua Comunei, eveniment ajuns la cea de-a XVI-a ediție.

Astfel, Primăria și Consiliul Local Negrași au organizat o serbare câmpenească autentică pentru a bucura pe cei veniți de frumusețea narciselor cu care natura a înzestrat aceste locuri. Spectacolul a fost unul special.

 

Au fost premiate mai multe cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie și au fost acordate titluri de excelență, atât lui Ion Mînzînă – președintele CJ Argeș, cât și lui Radu Perianu, prefectul județului. S-a desfășurat, apoi, un program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale Petre Badea, dar și de Formația Cosmin Lixandru și de Andreea Mitran.

 

La eveniment au fost prezenți, printre alții, și vicepreședinții Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolăescu și Adrian Bughiu, prefectul Radu Perianu, deputații Simona Bucura Oprescu, Remus Mihalcea, Aurel Bălășoiu, Nicolae Pavelescu, senatorii Cristina Stocheci și Dănuț Bica, secretarul de stat Iani Popa, consilieri județeni și primarii colegi din județ.

Constantin Alexandru, primarul comunei Negrași: „Adresez, pe această cale, călduroase mulțumiri tuturor colaboratorilor și, în primul rând, Consiliului Local Negrași care a fost de partea mea în toate aceste demersuri și m-a sprijinit necondiționat. Mulțumiri locuitorilor, mulțumiri celor care au venit în vizită, mulțumiri Consiliului Județean Argeș care ne este alături și întotdeauna ne-a sprijinit, mai ales că noi, ca și comunitate locală, nu avem forța financiară pentru a realiza, singuri,  toate investițiile pe care le începem”.

Petrecerea a ținut până târziu, în noapte. Localnicii au băut un pahar cu vin și au ascultat muzica populară preferată. Un succes la care și-au adus, nemijlocit, contribuția, primarul localității, un bun organizator, împreună cu întreg Consiliul Local. Felicitări!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea