Pe 25 mai se va desfășura o nouă licitație pentru vânzarea platformei petrochimice Bradu

Lichidatorii judiciari ai Oltchim scot, din nou, la vânzare în bloc activele platformei Petrochimice Bradu din județul Argeş. Pe 25 mai 2023 se va desfășura o nouă licitație. Prețul de pornire al ședinței de licitație este 208.140.126 Lei, exclusiv TVA, în scădere comparativ cu celelate licitații desfășurate.

Şedinţa de licitaţie publică va avea loc în data de 25 mai, ora 12:00, la sediul Organizatorului din Bucureşti, Splaiul Unirii Nr. 223, etaj 4, Sector 3. Blocul de active „Platforma Bradu” care face obiectul şedinţei de licitaţie este compus din: bunuri imobile, respectiv terenuri intravilane în suprafaţă toatală de 1.650.065 mp şi construcţiile edificate pe acestea; investiţiile în curs de execuţie; construcţii speciale; bunuri mobile, constând în principal din utilaje, echipamente, tehnologii, şi obiecte de inventar; drepturile de proprietate intelectuală şi autorizaţii.

RomInsolv SPRL și BDO Business Restructuring SPRL formează consorțiul de lichidatori însărcinați cu lichidarea patrimoniului Oltchim. Încă de la începutul acestui an au fost scoase la licitație bunurile aparținând părții de petrochimie de la Arpechim. La primele licitații bunurile nu au fost valorificate. La licitația din 16 februarie 2023 prețul de pornire a fost de 244,8 milioane lei fără TVA.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea