Câștigătorii Concursului Naţional de Poezie de Dragoste „Leoaică tânără, iubirea...”

La ediția din acest an a Concursului Naţional de Poezie de Dragoste „Leoaică tânără, iubirea...”, juriul, format din Virgil Diaconu, Liliana Rus și Lucian Costache, membri ai Uniunii Scriitorilor din România, a acordat următoarele premii:

Premiul I: Alina STOIAN, din Pucioasa, jud. Dâmbovița, absolventă liceu, 33 ani.

Premiul al II-lea: Adriana-Maria CORNILĂ, din orașul Suceava, elevă în clasa a XI-a, la Colegiul Național Ștefan cel Mare Suceava, 17ani.

 

Premiul al III-lea: Marina-Andreea DINCEA, din orașul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți. Studii: Facultatea de Litere, Universitatea din Craiova, filiala Drobeta Turnu Severin, specializarea limba și literatura română-limba și literatura engleză; Facultatea de Filologie, program de Masterat, Universitatea din Craiova, specializarea Studii de limbă și literatură română. Profesor de limba și literatura română - limba engleză la Liceul Tehnologic "Dierna", Orșova. Are 25 de ani.

 

Mențiune I: Amalia MAYER, din orașul Fălticeni, este elevă la Colegiul Național Petru Rareș Suceava în clasa a XI-a. Are 18 ani.

Mențiune II: Alexandra NICULAE, din orașul Topoloveni, elevă în clasa a X-a la Liceul Teoretic „Ion Mihalache” Topoloveni, 17 ani.

Festivitatea de decernare a premiilor va avea loc vineri, 26 mai, ora 13, la Centrul Cultural Pitești. Decontarea sumelor cuvenite se va face în temeiul CI.

Virgil Diaconu, preşedinte juriu,

director Cafeneaua literară

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea