Două victorii, într-o săptămână, pentru Marian Niță!

# A fost reales președinte al PUSL Costești și a câștigat, definitiv, la ICCJ, procesul cu un trust de presă

Vinerea trecută, pe 12 mai 2023 a avut loc conferința orășenească Costești a Partidului Umanist Social Liberal, unde au participat numeroși membri și simpatizanți. La prezidiu s-a aflat ”lume bună” de la centru.

Astfel, au fost remarcați dna ministru secretar de stat Doina Pârcălabu, vicepreședintele național Ion Cornel Lazăr, președintele organizației de femei PUSL pe județul Argeș Pîrvu Ioana, dna președinte Magda Papaianopol, dl Găvan Florea. Dintr-un total de 210 membri au participat 130, Marian Niță fiind reales președintele organizației.

 

După 7 ani și jumătate a câștigat procesul la Înalta Curte de Casație și Justiție a României

Cronologic, numirea sa ca președinte vine după o altă victorie, o victorie obținută tocmai la ICCJ. Marian Niță a fost calomniat și jignit, însă justiția i-a dat, după mulți ani de procese, dreptate.

Marian Niță: ”În urmă cu 7 ani și jumătate m-am trezit într-un scandal fără voia mea pe un post național de televiziune, unde eram acuzat de diverse fapte  despre care îmi vine greu să mă gândesc, nici atât să le și reproduc în scris . Au trecut anii, iar la începutul lunii mai 2023, Înalta Curte de Casație și Justiție din România s-a pronunțat , mi s-a dat câștig de cauză arătând că sunt nevinovat . Doresc să mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, dar și celor care nu au avut încredere în mine pentru că vor avea de acum încolo, fiind un bun creștin,un om responsabil care m-am pus la dispoziția organelor de justiție ale statului din România pentru aflarea adevărului și pentru asta doresc să mulțumesc.  Am avut încredere în această justiție. Profit de ocazie să mulțumesc avocatei Valeria Preoteasa Oancea care m-a reprezentat în toți acești ani în toate instanțele și nu în ultimul rând doresc să mulțumesc familiei . Nu am făcut-o ca să mă victimizez, am datoria și respectul față de toți cetățenii să anunț acest lucru întrucât voi, cârcotașilor, ați avut grijă ca de fiecare dată să dezinformați… vă cunosc pe toți cei care mi-ați făcut rău și vă promit că v-am iertat, dar nu v-am uitat...”.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea