Teren de sport - finanțat de asociația DanBred - inaugurat la Slobozia

Slobozia este o localitate norocoasă. Pentru că, aici, își face puternic simțită prezența o entitate privată, ale cărei rezultate, însă, sunt puse la dispoziția cetățenilor. Vineri a fost inaugurată o nouă astfel de investiție. Este vorba despre un teren de sport pluridisciplinar, realizat după un model din țările nordice, din Danemarca mai exact, de Asociația Umanitară DanBred, chiar lângă parcul pe care l-a dat în folosință în urmă cu ceva timp. De acest teren de sport se vor putea bucura și elevii de la școala și grădinița din centrul comunei, dar și ceilalți copii din comună și este o facilitate cu atât mai importantă cu cât, nu doar că oferă posibilitatea tinerilor să facă sport, dar reprezintă și o alternativă pentru timpul liber, având în vedere că Slobozia este la o distanță totuși destul de mare de aglomerații urbane.

Adrian Bughiu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș: ”Am avut bucuria să fiu prezent, alături de primarul din ȘtefancelMare, Ion Parpală, dar și de primarul din Răscăieți, Iulian Buibar, din județul vecin, la inaugurarea unei investiții private, în comuna Slobozia.

Îl felicit pe primarul PetreFunie pentru că a înțeles cum să dezvolte și să fructifice colaborarea cu partenerii privați în beneficiul cetățenilor.

Nu pot decât să mă bucur de faptul că, iată, această societate comercială, prin AsociațiaDanbred, înțelege și rolul social pe care îl are și sprijină comunitatea, în ciuda dificultăților pe care le-a întâmpinat uneori în activitate în decursul anilor.

Apreciez foarte mult acest parteneriat public-privat de la Slobozia care poate fi un model chiar și pentru unele orașe. Consiliul Judetean Arges sprijină astfel de parteneriate, tot așa cum sprijină permanent și autoritățile locale din Slobozia prin investiții în folosul cetățenilor.”

Petre Funie, primar: ”În primul rând, vreau să mulțumesc responsabililor firmei DanBred pentru acest teren deosebit, de care ne vom bucura cu toții. La suntem recunoscători Sperăm să fie și în viitor alături de noi, așa cum au fost întotdeauna. Copiii noștri se vor bucura de această investiție și nimic nu poate fi mai important decât bucuria acestora.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea