Pitești: vor fi înlocuite peste 1000 de lămpi stradale cu corpuri de iluminat cu LED

 

 

În data de 08 august 2023, a fost semnat contractul de lucrări pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public în Municipiul Pitești”, finanțat în cadrul Programului privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, derulat de către Administrația Fondului pentru Mediu.

Societatea comercială câștigătoare a procedurii de achiziție este Flash Lighting Services S.R.L., iar valoarea contractului este de 3.570.232,66 lei fără T.V.A. Lucrările vor avea un termen de realizare de 4 luni de la transmiterea ordinului de începere a lucrărilor.

 

Prin propunerea acestei investiții se urmărește modernizarea și eficientizarea iluminatului public în municipiul Pitești, prin înlocuirea unui număr de 1010 corpuri de iluminat existente cu corpuri de iluminat cu tehnologie LED în vederea respectării reglementărilor în vigoare și prin implementarea unui sistem inteligent de telegestiune la nivel de punct luminos, cu senzori de prezență.

Corpurile de iluminat se vor înlocui în cartierul Popa Șapcă și pe străzile Calea Bascovului, Mircea Eliade, 1 Decembrie 1918, Egalității, Armand Călinescu, Exercițiu, Teilor și Trivale.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea