Marți, ședință extraordinară a Consiliului Județean Argeș

 

 

# Se urmărește digitalizarea spitalelor din județ prin PNRR

Consiliul Judeţean Argeş este convocat în şedinţă extraordinară în data de 22.08.2023, ora 12.00, prin mijloace electronice (on-line), pentru aprobarea proiectului ordinii de zi.

PROIECT AL ORDINII DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea investiției ”Digitalizarea Spitalului de Recuperare Brădet”, a cheltuielilor legate de proiect și a Acordului de parteneriat încheiat între Unitatea Administrativ-Teritorială Județul Argeș și Spitalul de Recuperare Brădet, în vederea depunerii acestuia spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilon V, Componenta 7. Transformare digitală.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea investiției ”Digitalizarea Spitalului de Boli Cronice Călinești”, a cheltuielilor legate de proiect și a Acordului de parteneriat încheiat între Unitatea Administrativ-Teritorială Județul Argeș și Spitalul de Boli Cronice Călinești, în vederea depunerii acestuia spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilon V, Componenta 7. Transformare digitală.

 

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea investiției ”Digitalizarea Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni”, a cheltuielilor legate de proiect și a Acordului de parteneriat încheiat între Unitatea Administrativ-Teritorială Județul Argeș și Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni, în vederea depunerii acestuia spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilon V, Componenta 7. Transformare digitală.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea investiției ”Consolidarea investițiilor în sisteme informatice și în infrastructura digitală a Spitalului Orășenesc REGELE CAROL I Costești”, a cheltuielilor legate de proiect și a Acordului de parteneriat încheiat între Unitatea Administrativ-Teritorială Județul Argeș și Spitalul Orășenesc REGELE CAROL I Costești, în vederea depunerii acestuia spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilon V, Componenta 7. Transformare digitală.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea investiției ”Achiziție de echipamente software, hardware și IT”, a cheltuielilor legate de proiect și a Acordului de parteneriat încheiat între Unitatea Administrativ-Teritorială Județul Argeș și Spitalul Județean de Urgență Pitești, în vederea depunerii acestuia spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilon V, Componenta 7. Transformare digitală.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea investiției ”Digitalizare pentru excelență în boli cronice: Transformarea Infrastructurii IT la Spitalul de Boli Cronice și Geriatrie Constantin Bălăceanu Stolnici”, a cheltuielilor legate de proiect și a Acordului de parteneriat încheiat între Unitatea Administrativ-Teritorială Județul Argeș și Spitalul de Boli Cronice și Geriatrie ”Constantin Bălăceanu Stolnici” Ștefănești, în vederea depunerii acestuia spre finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Pilon V, Componenta 7. Transformare digitală.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea