A început numărătoarea inversă. ANALOGUE FESTIVAL - ultimul mare festival al verii

 

 

Mai sunt doar câteva zile până la începerea Analogue Festival, cel mai important eveniment muzical al județului Argeș. Festivalul, ajuns la a doua ediție, va avea loc între 25 și 27 august, pe platoul Făget din Mioveni. Este ultimul mare eveniment de acest gen al verii.

Pe Platoul Făget de lângă Mioveni, la circa 15 km de Pitești, timp de trei zile veți avea ocazia unei aventuri unice: concerte live susținute de 18 artiști români și internaționali, cu un mix extrem de divers de genuri și stiluri muzicale. Aceștia sunt împărțiți pe parcursul celor trei zile ale festivalului.

Nume sonore vor concerta la Mioveni

Pe 25 august vor face spectacol următorii artiști: HVNDS, The Mono Jacks, Byron, Vița de Vie, Delia – ROCKADELIA, John Newman.

Pe 26 august: IDK, Șatra B.E.N.Z., Ian, Kadebostany, Tinie Tempah, B.U.G. Mafia.

Pe 27 august: Valeria Stoica, ROA, Spike, Asian Dub Foundation, Selah Sue, Subcarpați.

La Analogue Festival vei avea parte de experiențe noi și unice – unele extreme (ridicări cu balonul de aer cald), altele educaționale sau de entertainment. Analogue Festival oferă câte ceva pentru toți cei care vor ajunge pe Platoul Făget: alternative muzicale diverse (rock, metal, indie, hip hop, electro-pop sau soul), ateliere de creație, board games gigantice, dar și experiențe gastronomice variate.

„Gamification este cuvântul de ordine al ediției din acest an. Ca și anul trecut, când ne-am bucurat alături de peste 30.000 de iubitori ai muzicii, la Analogue ritmul și stilul vor fi foarte easy going, dar în variantă „analogică”, nu digitală. Așadar, vom avea jocuri de tip board games, nu pe computer. Îi vom invita deci pe spectatorii de toate vârstele să dea frâu spiritului ludic, să intre în atmosferă și să se joace, așa cum ar trebui să facem toți atunci când vrem să ne distrăm”, spune Alin Călinescu, managerul Analogue Festival.

24 august - ziua porților deschise la Analogue Festival

Organizatorii vă așteaptă pe 24 august, între orele 18:00 - 23:00 ca să descoperiți locația Analogue Festival. Intrarea va fi gratuită în această zi.

„Te așteptăm pe 24 august să descoperi în premieră experiența Analogue Festival, într-o atmosferă relaxată pe Platoul Făget Mioveni. Vrei apoi să evadezi cu noi pentru un weekend întreg de concerte epice? Îți vei putea achiziționa biletul la fața locului. 24 august: intrare liberă pentru Day Zero”, au transmis organizatorii evenimentului

Puteți găsi bilete online pe platformele iaBilet.ro, Bilete.ro și Entertix. De asemenea, puteți achiziționa bilete și de la sediul instituției Centrului Cultural Mioveni.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea