Au început lucrările de asfaltare în Popești

 

 

În luna august au început mai multe lucrări de modernizare a străzilor din comuna Popești. Investițiile sunt prevăzute în proiectul finanțat prin Programul ”Anghel Saligny”, iar valoarea totală a finanțării allocate se ridică la 4 milioane de lei. Vor fi asfaltate străzile: Canalului, în satul Popești, Afinului, în satul Palanga, Antenelor, în satul Slobozia și Biserica Veche, în satul Purcăreni.

„Pe 10 august am emis ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare. Vor fi modernizați aproximativ 4 km de drumuri locale, câte o stradă în fiecare sat al comunei Popești”, declară primarul Ion Mihai (foto) pentru publicația Viața Satului.

 

De asemenea, în dotarea Primăriei Popești a intrat un nou utilaj. Este vorba despre o cisternă vidanjabilă, utilaj care a fost achiziționat cu ajutorul fondurilor nerambursabile disponibile prin AFIR. Cisterna are un bazin cu o capacitate de 5000 de litri pentru stingerea incendiilor. Valoarea investiției este de 113.830, sumă fără TVA. Utilajul va deservi SVSU Popești.

 

Tot în Popești va fi finalizat, în acest an, căminul cultural din localitate. Fațadele exterioare ale căminului au fost vopsite. Urmează amenajarea gardului și finalizarea lucrărilor la interior.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea