Se apropie alegerile, să ne pupăm! Șefa PNL Argeș a început să vină pe la slujbele religioase de prin județ, pe la meciuri de fotbal și pe la zilele de comună

 

Alegerile care se apropie au darul să îi scoată pe politicieni din casă mai des decât de obicei. Se simte apropierea ștampilei de vot și la șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu, care a început să se ducă pe la bisericile din județ, pe la zilele de comună, ba chiar și pe la meciurile de fotbal. Totul nu din plăcere, ci ca să fie din ce în ce mai prezentă în rândul oamenilor. Trebuie să fraternizezi cu ”dușmanul”, apoi urmează alți patru ani de domnie și de bine. Pentru ei, nu pentru oameni.

Iată ce a făcut, pe plan local, pentru imagine, doamna Alina Gorghiu, săptămâna trecută:

Duminică, 13 august

Alina Gorghiu: ”Când este o zi de sărbatoare, veniți prin Argeș și greu o să vă hotărâți ce să vizitați mai întâi. Noi am început ziua în comuna Coșești pentru a vedea locuri foarte frumoase, dar și pentru a ne întâlni cu cetățenii.

Mulțumiri PNL Coșești și candidatului PNL Sebastian C Mihalcsak pentru invitație!

Prima oprire, Muzeul Viu Maria Plopeanu. Costumele ei și cele ale Veronicăi Eșanu ("Doamna Tricolor") vor fi expuse peste puțin timp la Istanbul la Săptămâna Culturală Românească de la începutul lunii septembrie. Noi am avut ocazia să le vedem astăzi la muzeul din Coșești. Mulțumesc celor două doamne care au fost gazde perfecte.

Cupa Comunei Coșești la fotbal a aliniat la start cinci echipe: Leicești, Coșești, Petrești, Lapușani și Priseaca. Am văzut multă ambiție pe teren, spirit de competiție, dar și fair play așa cum trebuie în sport și nu numai .... Felicitări tuturor participanților!

Dupa amiază, ne-am intâlnit cu conducerea PNL Pietroșani Argeș și cu oameni de afaceri din zonă. Pe agenda discuțiilor: situația drumurilor, impozitarea forței de muncă, problemele reprezentate în zona de munte a județului Argeș, de urși, dar și situația sistemului medical din județul nostru.

Duminică frumoasă în continuare!”

Comentariile au făcut toți banii

Cum înainte erau prea multe comentarii de rău la postările doamnei ministru, liberalii au găsit ceva postaci care să o pupe în c…. la fiecare mișcare. La postarea de mai sus s-a remarcat un domn care încerca să le agațe pe femeile care o lăudau pe Alina Gorghiu. Alte comentarii:

- Vă mulțumim pentru promovarea și susținerea valorilor din județul Argeș! Vă doresc multă sănătate și Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze, stimabilă doamnă Ministru Alina Gorghiu !

- Să vă fie rușine că nu e datorită vouă, nu vă lăudați cu ce au făcut alții

- Să-și vadă de ministerul justiției că e varză, nu să umble creanga....

Marți, 15 august

Alina Gorghiu: ”Biserica cu hramul "Adormirea Maicii Domnului", ridicată în sec al XIX-lea, este inima unei comunității de 500 de oameni din satul Mănicești, comuna Băiculești, păstorită de preotul Ionuț Codeci. Alături de domnul Costel Voicu, președintele PNL Baiculești Argeș, și de colegii liberali din organizație, am fost azi în mijlocul oamenilor. Discuțiile au vizat și problemele din viața de zi cu zi, mai ales că domnul Costel Voica este binecunoscut ca fiind un om de încredere, care pune mult suflet pentru binele Băiculeștiului.

Mai târziu, la invitația domnului primar Dumitru Drăgușin, am participat la Ziua comunei Uda. Mulțumesc colegilor din echipa PNL Uda Argeș pentru primire și oamenilor de aici pentru că sunt gazde de nota 10. Le urez spor în toate! Felicitări, domnule primar, pentru tot ce ați realizat până acum! Succes în proiectele începute, precum finalizarea rețelei de alimentare cu apă! Localitatea Uda are cea mai întinsă rețea de drumuri comunale, iar primăria face eforturi pentru a moderniza drumurile către Vedea și Morărești.

Mulțumesc tuturor celor care au fost azi alături de mine! Sunteți energia mea.”

Comentarii

- multe, multe inimioare, multe aplauze

- Cea mai buna campanie electorală se face la biserica,prea multă trufie,puțină smerenie!

- același agățător de mai sus, același text pentru femeile care își arătau aprecierea pentru duoamna ministru: ”…am scris aici pentru ca nu suntem prieteni pe Facebook, ai un profil foarte frumos si poza ta povesteste despre femeia minunata care esti, cu o inima frumoasa. Pari mișto să vorbești. Mi-ar plăcea să fiu prietenul tău și am încercat să-ți trimit o cerere de prietenie…”

Nu știm dacă domnul a furat inima cuiva de sex feminin, sau măcar un like, cert este că va avea din ce în ce mai multe ocazii. Alina Gorghiu se va da cu capul de mai multe icoane, se va duce la mai multe meciuri de fotbal și la alte evenimente de unde iese like-ul… ăăă… votul!

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea