30 de ore de atmosferă incendiară la Analogue Festival

 

 

A fost atmosferă incendiară la Analogue Festival, în ultimul weekend al verii. Zeci de mii de oamenii s-au distrat pe parcursul celor trei zile de festival în Platoul Făget, locul de desfășurare al celul mai important festival al județului Argeș. Pe scenă au urcat rând pe rând artiști consacrați din țară și din străinătate.

A fost un weekend de evadare, cu muzică și cultură, în mijlocul naturii. Muzica a fost pentru toate gusturile și vârstele. Nu au lipsit nici activitățile spectaculoase care au transformat platoul Făget de lângă Mioveni într-un board game uriaș. Participanții s-au putut bucura și de senzația oferită de balonul cu aer cald, iar norocoșii au prins apusul de la înălțime.

 

 

Într-un mix de genuri, 18 artiști români și internaționali cunoscuți au urcat pe cele două scene amplasate pe platoul Făget din Mioveni: B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpați, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, Killa Fonic, Kadebostany, Spike, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica.


 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea