Atelier de lucru - „Tabăra Națională de Creație Plastică – Pictură, Grafică” Pitești

 

Natură, culoare, inspirație și talent la „Tabăra Națională de Creație Plastică – Pictură, Grafică” Pitești. Artiștii reuniți în cadrul atelierului de lucru se pregătesc de vernisajul expoziției, care va avea loc luni, 28 august, de la ora 16:00, în holul Primăriei Pitești.

Participanții de la a VIII-a ediție a taberei de creație sunt șase artiști plastici consacrați, cunoscuți la nivel național și nu numai, datorită unor cariere artistice impresionante:

 

Alexandru Nicolae Ispas din Alba Iulia, Gheorghe Mosorescu din Brăila, Sorin Dumitrescu Mihăești din Pitești, Nicoleta-Cristina Cărare din Bacău, Ammar Alnahhas, cetățean român de origine siriană, stabilit la București, Florentina Carmen Ilinca Chițan, din Bacău.

 

„Până când iubitorii de artă plastică se vor putea bucura de lucrările expuse, care vor intra în patrimoniul Centrului Cultural Pitești, lăsăm imaginile surprinse în timpul atelierului de lucru organizat în Pădurea Trivale să vorbească”, a transmis Primăria Pitești!

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România - Filiala Pitești. Curator: Daniel Preduț, președintele U.A.P.R. Pitești.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea