31 august, termenul limită pentru înscrierea în Programul Rabla Local!

 

Piteștenii se pot înscrie în programul Rabla Local și pot primi 3.000 de lei pentru fiecare mașină veche casată! Sunt eligibile maşinile mai vechi de 15 ani, cu o normă de poluare Euro 3 sau inferioară şi care conţin componentele esenţiale (motor, transmisie, şasiu etc.)

Programul Rabla Local vizează eliminarea din circulație a mașinilor uzate, contribuind la Planul Național de Redresare și Reziliență și fiind esențial pentru îmbunătăţirea calităţii mediului, reducerea poluării, înnoirea parcului auto cu mașini mai puțin poluante, dar și pentru eliberarea parcărilor ocupate inutil de mașini vechi, neutilizate.

 

Persoanele fizice se pot înscrie până la 31 august 2023, prin aplicația disponibilă pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu.

 

Primăria Municipiului Pitești s-a înscris în program pentru casarea a 500 de autovehicule uzate. Locuitorii din Pitești pot beneficia de stimulentul de casare, în valoare de 3.000 de lei, pentru casarea autovehiculelor vechi și poluante, fără a avea obligația de a achiziționa un autovehicul nou în schimb. Beneficiarul stimulentului de casare se angajează, conform ghidului de finanțare, că nu va achiziţiona un autoturism cu norma de poluare Euro 5 şi/sau inferioară în termen de 3 ani de la primirea stimulentului pentru casare.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea