ISJ Argeș oferă 9.000 de pachete de rechizite școlare elevilor

 

# Valoarea unui pachet de rechizite este cuprinsă între 65 și 75 de lei

Elevii din învățământul primar și gimnazial, care sunt în întreținerea familiilor al căror venit mediu lunar pe membru de familie este de maximum 50% din salariul de bază minim brut pe țară, vor primi pachete de rechizite școlare din partea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Argeș.

 

„Având în vedere situația materială în care se află aceste categorii dezavantajate de elevi, pentru a asigura desfășurarea în bune condiții a procesului educațional și a activităților specifice pentru elevi, în anul școlar 2023-2024, Inspectoratul Școlar Județean Argeș va achiziționa 9.000 pachete rechizite școlare”, a transmis ISJ Argeș.

 

Pachetele de rechizite vor fi distribuite astfel: 1065 pachete pentru clasa pregătitoare, 1060 pachete pentru clasa I, 2980 pachete pentru clasele II-IV, 2935 pachete pentru clasele V-VII și 960 pachete pentru clasa a VIII-a.

Suma alocată pentru achiziția acestor pachete de rechizite școlare este de 623.950 lei, cu TVA. Valoarea maximă a fiecărui pachet de rechizite este de 65 lei pentru elevii din învățământul primar și 75 de lei pentru elevii din învățământul gimnazial.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea