Fotografia horror a săptămânii: Alina Gorghiu în fața gării aproape abandonate din Schitu Golești

 

# A doua veste horror: se apropie alegerile. Iani Popa a început să reapară prin Argeș

Vești multe și proaste, după cum vedeți. Ce credeți că a mai făcut minunata echipă liberală, condusă de doamna ministru de juxtiție, Alina Gorghiu? A defilat prin județ, că pe la ministere nu prea te vede nimeni, iar de muncit se muncește... altă dată. Echipa s-a dat cu trenul și s-a fotografiat la greu, că facebook-ul duce cam orice. A (re)apărut în peisaj și Iani Popa, prilej pentru a fi îndrugate niște aberații mai înalte decât Carpații Meridionali. De toți, pentru că toți au preluat din înțelepciunea centrală a partidului și au distribuit pe conturile lor electronice. Ia auziți și vă minunați (cruciți):

Alina Gorghiu: ”Secretarul de stat Ion POPA a dat două vești bune muscelenilor: a discutat cu colegii din Ministerul Transporturilor pentru a face o analiză în vederea introducerii rutei Golești-Câmpulung în proiectul Linia Verde; podul de peste Râul Dâmbovița de pe DN73 va fi finalizat în luna septembrie. Traficul către Bran va fi ușurat, în profitul dezvoltării turismului în zonă.

 

Mai tarziu, la întâlnirea cu primarii liberali din Argeș, am discutat despre dezvoltarea județului. Multe proiecte se adună, iar rezultatele lor înseamnă o viață mai bună pentru toți cetățenii.”

What???!!! Care sunt cele două vești bune de la Iani Popa? Să reluăm:

1. …a discutat pentru a face o analiză

2. podul peste Dâmbovița va fi finalizat în septembrie

De prima veste bună nu are rost să dicutăm, e de noaptea minții, de miezul de noapte al minții. A doua e… și mai și! Adică va fi terminat un pod pentru a fluidiza traficul din septembrie. Așadar nu la începutul vacanțelor, când traficul a fost infernal, ci la sfârșitul acestora, că așa zic liberalii că e mai bine. Doamne, de unde i-ai luat?!...

În sfârșit, că să fie treaba treabă, doamna șefă a PNL Argeș s-a fotografiat în fața gării din Schitu Golești. În fața unei gări care abia se mai ține. Doamna însă a discutat despre dezvoltarea județului.

Și-altă dată, și-altă dată… o s-o facem și mai și mai lată….

S.V.


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea