Au început controalele la Spitalul Câmpulung și la Spitalul Costești

 

# Concluziile preliminare ale controlului de la Spitalul Județean au fost transmise către Ministerul Sănătății

După controlul desfășurat de comisia instituită de prefectul Radu Perianu la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Pitești au urmat verificări și la Spitalul Câmpulung și Spitalul Costești. Primele rezultate vor fi făcute în zilele următoare. De asemenea, concluziile preliminare ale controlului de la SJU Pitești au fost transmise către Ministerul Sănătății!

 

S-a mai constatat că pe tura de noapte, pe toate secțiile celei mai mari unități medicale din județ nu există personal suficient care să asigure evacuarea în siguranță, în caz de urgență, a pacienților netransportabili sau care necesită sprijin la evacuare.

 

„L-am sesizat pe ministrul sănătății cu cele constatate de echipele de verificare. Controlul la Spitalul Județean Pitești continuă. Am dispus constituirea a două echipe suplimentare pentru a verifica Spitalul Câmpulung și Spitalul Costești. O spun clar: nu voi ezita să sesizez toate instituțiile statului pentru neregulile din sistemul medical argeșean”, a precizat prefectul Radu Perianu.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea