Stadiul proiectele pe fonduri europene de la Spitalul Județean și de la Pediatrie

 

Două dintre proiectele pe fonduri europene accesate de Consiliul Județean Argeș, pentru extinderea și modernizarea infrastructurii sanitare, vizează Unitățile de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean de Urgență Pitești și de la Spitalul de Pediatrie.

Reprezentanții COnsiliului Județean Argeș au efectuat, săptămâna trecută, o vizită pe cele două șantiere pentru a vedea care este stadiul lucrărilor.

 

“Stadiul fizic de execuție al proiectului privind extinderea, modernizarea și dotarea UPU de la Spitalul de Pediatrie Pitești este de 90%. Au fost realizate și ultimele lucrări la instalația de ventilație-climatizare. De asemenea, sunt aproape de finalizare instalațiile sanitare și electrice, lucrările la fațada ventilată Bond și se lucrează, în paralel, la interior pentru finisajele de arhitectură. Ne dorim ca la sfârșitul lunii septembrie să se facă recepția. Stadiul de realizare al execuției de lucrări extindere și dotare spații urgență și amenajări incintă Spitalul Județean de Urgență Pitești este de peste 32%. În cadrul acestui proiect, pe lângă extinderea propriu-zisă a clădirii, unitatea va fi dotată și cu aparatură medicală, printre care un aparat de radiologie RX și un Computer Tomograf. Termenul de finalizare este sfârșitul lunii noiembrie”, a precizat Marius Nicolaescu, vicepreședinte C.J. Argeș.

 

Proiectul de extindere și dotare spații urgență și amenajări incintă Spitalul Județean de Urgență Pitești are o valoare totală de 15.540.972,04 lei, cu TVA. În schimb, proiectul de extindere, modernizare și dotare spații urgență Spitalul de Pediatrie Pitești are o valoare totală de 3.581.991,26 lei cu TVA.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea