Echipele DTO Rally vor lua startul, în această săptămână, la Acropolis Rally din Grecia

 

 

Echipajele DTO Rally vor participa între 7-10 septembrie la Acropolis Rally Grecia, etapă din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC). Va fi prima prezență în cea mai importantă competiție la nivel mondial pentru echipajele Cristian Dolofan/Traian Pavel și Eugen Cărăgui/Robert Fus.

Echipajele DTO Rally au participat în trecut la etape internaționale în Ungaria, Bulgaria, Austria sau Croația, însă niciodată în WRC. Pentru cei patru membri ai grupării piteștene, cursa va fi o experiență unică datorită anvergurii evenimentului, urmând a aborda cu entuziasm zilele petrecute pe drumurile din zona centrală a Greciei, fără presiunea unui rezultat. Acropolis Rally va marca debutul acestora în WRC. Echipajele DTO vor concura cu două modele Citroën C3 Rally2.

 

„Mașina a ajuns la Pitești zilele trecute, fiind deja colantată pentru startul în Acropolis Rally din Grecia. Suntem pregătiți de teste”, a transmis DTO Rally pe pagina de Facebook.

 

Dacă un raliu din România programează aproximativ 120 de kilometri cronometrați, o etapă WRC presupune parcurgerea chiar și a unei distanțe triple. EKO Acropolis Rally Greece va fi cea mai mare provocare pentru echipajele DTO Rally până în prezent: 15 probe speciale și un total de 307 kilometri cronometrați, programați în patru zile de concurs.

„Încă din 2022 am analizat posibilitatea de a lua startul la cel mai înalt nivel în ceea ce privește competițiile de raliu. Iată că în 2023 am reușit să asigurăm bugetul necesar unei asemenea participări și, cu ajutorul Stellantis Motorsport, să avem la dispoziție două Citroën C3 Rally2 de ultimă generație. Pentru noi, Acropolis Rally Greece 2023 înseamnă o provocare, atât sportivă și fizică, dar și tehnică, deoarece întregul program va fi gestionat exclusiv de către echipa noastră DTO Rally. Mergem în Grecia cu obiectivul de a parcurge un raliu de legendă pentru Campionatul Mondial și de a ne bucura de probele de macadam superbe pe care aceasta etapa le are.” a spus Cristian Dolofan după publicarea listei de înscrieri a etapei WRC din Grecia.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea