Costă 1 leu/kw! Stații noi de încărcare pentru vehicule electrice în municipiul Pitești

 

Au fost finalizate cele 10 stații de încărcare pentru vehicule electrice, instalate în strada Costache Negri nr. 30 (parcare Bowling), finanțate de către Administrația Fondului pentru Mediu, în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de încărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ.

 

Fiecare stație are 2 puncte de încărcare, respectiv 2 locuri de parcare destinate exclusiv mașinilor electrice, dintre care 1 punct de încărcare permite încărcarea multistandard în curent continuu, la o putere ≥ 50 kW, şi 1 punct de încărcare permite încărcarea în curent alternativ la o putere ≥ 22 kW a vehiculelor electrice.

 

Utilizatorii pot descărca aplicația mobilă pentru stațiile de încărcare – ELMotion - din Google Play și App Store. Tariful de încărcare este de 1 Ron/ KW. Stațiile au fost furnizate și montate de către ELECTROMAGNETICA S.A., în baza contractului nr. 42437/09.08.2022 ce a avut valoarea de 2.520.361,71 lei cu TVA, din care 1.900.000,00 lei cu TVA valoare eligibilă finanțată de către A.F.M.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea