Primarul Piteștiului, despre lucrările de la Argeș Mall: „Când vor trece la finisaje vor avea 1.000 de muncitori zilnic”

 

 

Primarul Cristian Gentea a făcut, recent, o vizită de lucru în șantierul Argeș Mall, alături de Valentin Mirică, directorul proiectului Argeș Mall - Prime Kapital. Edilul a fost impresionat de modul în care se lucra acolo.

„Am fost pe șantierul de la Argeș Mall. Am fost absolut impresionat. Mi-aș dori ca pe toate șantierele noastre să se lucreze ca acolo. În ziua în care am fost eu erau aproape 400 de muncitori. Domnul director mi-a spus că în momentul în care trec la finisaje vor avea 1.000 de muncitori zilnic. Este aproape gata pasarela. A rămas doar porțiunea care va traversa calea ferată. Termenul de dare în folosință este 25 aprilie”, a declarat Gentea.

 

Pe suprafața platformei industriale din cartierul Tudor Vladimirescu, compania Prime Kapital va dezvolta pe lângă centrul comercial, o pasarelă auto – pietonală, care va rezolva o necesitate de infrastructură rutieră în zonă. Pasarela va fluidiza traficul și va lega cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului. După finalizarea pasarelei, aceasta va fi cedată municipiului.

 

Noul centru comercial, ce va avea o suprafață comercială închiriabilă de peste 50.000 de metri pătrați, urmează să fie finalizat în 2024. Valoarea investiției Prime Kapital la Pitești este de aproximativ 102 milioane de euro, din care aproximativ 8 milioane de euro reprezintă costul investiției în pasaj.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea