Consilierul președintelui USR Argeș a trecut la liberali

 

# A lăsat locul de muncă pentru a candida din partea PNL la Primăria Cocu

Trădare în USR Argeș! Codruț Bădescu, consilierul lui Narcis Mircescu, președintele USR Argeș, s-a alăturat săptămâna trecută echipei PNL Argeș. Iar pentru acest lucru va renunța la tot: loc de muncă și funcția de consilier local la Cocu.

Tânăr de perspectivă și unul dintre cei mai activi consilieri locali din USR Argeș, Codruț Bădescu a fost convins de Alina Gorghiu, ministrul Justiției și președintele PNL Argeș, să se înscrie în organizația pe care o conduce.

 

„Mă voi alătura Partidului Naţional Liberal și voi candida pentru funcția de primar. În același timp, astăzi ați primit și răspunsul la întrebarea pe care mi-ați adresat-o mereu: ,,Cine îți va susține proiectele propuse de tine?”. Ministra Justiției, doamna Alina Gorghiu, și prefectul județului, Radu Perianu, mă vor ajuta să câștigăm și să transformăm Cocu într-o comună europeană. Dacă voi deveni primar, voi avea susținerea necesară pentru toate investițiile care vor duce la înflorirea localității noastre”, a precizat Codruț Bădescu pe Facebook.

 

„Funcția de primar e cheia”

Rămâne de văzut ce i-a promis Alina Gorghiu, mai ales că până la alegerile locale din 2024 mai este ceva timp, iar omul a rămas și fără loc de muncă.

„Sunt un tip corect! Voi demisiona, după ședința din septembrie, și din Consiliul Local. Deși mi-am câștigat prin munca depusă de mine locul de consilier, legea spune că nu poți fi ales pe listele unui partid (în cazul meu USR), iar apoi, în timpul mandatului, să aderi la alt partid. Așa că voi pleca, dar pentru scurt timp (1 an de zile). La anul mă voi întoarce, dar în funcția de primar, alături de PNL Cocu. Oricum, mă luptam cu morile de vânt pentru multe proiecte. Majoritatea propunerilor nu au fost nici măcar luate în seamă din cauza majorității de care ei dispuneau. Noi, cei de la USR, eram doar doi. Funcția de primar e cheia. Ea dă putere pentru crearea unei majorități în Consiliu și pentru punerea în aplicare a proiectelor”, a mai spus acesta.

Codruț Bădescu a lucrat, până recent, la cabinetul senatorului USR Narcis Mircescu. Înainte de a se înscrie în politică, acesta a lucrat ca șef stație GPL.

A.V.


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea