Dumitru Tudosoiu, la cuțite cu un parlamentar: „Cât de multă ipocrizie aveți, domnule deputat!”

 

În Consiliul Local Pitești s-a aprobat în ședința de joi, 31 august, o hotărâre prin care se va solicita Guvernului trecerea unei suprafețe de 160 de hectare din Pădurea Trivale în administrarea municipiului în scopul realizării unei păduri-parc. Dezbaterea pe marginea subiectului a creat discuții aprinse între aleșii locali. La ședință au luat parte și patru parlamentari argeșeni (senatorii Narcis Mircescu (USR) și Dănuț Bica (PNL) și deputații Ionuț Moșteanu (USR) și Nicolae Georgescu (PSD).

Tudosoiu, despre afirmația lui Moșteanu: „Este jenant!”

În timpul discuțiilor, un conflict s-a iscat între Dumitru Tudosoiu și deputatul Ionuț Moșteanu. Totul a pornit în urma declarațiilor parlamentarului, din ședința de Consiliu Local, pe subiectul pădurii Trivale.

„E o palmă dată tuturor piteștenilor pentru că pădurea este a lor. În democrație întotdeauna cetățenii au dreptate. De aceea vă propunem acest referendum. Eu îmi iau și un angajament că văd că sunt la masă și președintele PSD Pitești, USR Pitești și PNL Pitești. Haideți să facem acest referendum cu argumente, cu invitați. Facem un pact politic că indiferent ce vor decide piteștenii, cei care vor avea frâiele acestei primării și majorității în Consiliul local vor duce acest proiect mai departe”, a precizat Ionuț Moșteanu în cadrul ședinței.

Doar că una a spus și alta a făcut! Deși în realitate cerea „pact politic”, pe pagina sa de Facebook, Moșteanu a susținut: „Este pădurea piteștenilor, nu a lui Cristian Gentea și rechinilor imobiliari din spatele său”.

Acest mesaj a fost observat de consilierul local Dumitru Tudosoiu, șeful de la ISJ Argeș, care l-a atacat în termeni duri pe deputatul USR.

„În timp ce vorbim de două ore pe acest aspect, Ionuț Moșteanu pune pe Facebook următoarea idee: «Este pădurea piteștenilor, nu a lui Cristian Gentea și a rechinilor mobiliari». Și spuneți că nu îmbrăcăm haina politică! Cât de multă ipocrizie aveți domnul deputat să veniți în parlamentul local să ne vorbiți frumos și dulce după trei ani de când nu v-a mai văzut nimeni pe aici și să veniți să ne spuneți chestia asta în față că sunteți dvs. liantul și arbitrul care unește trei președinți de organizații și în timp ce vorbiți pe Facebook spuneți altceva. Nu vi se pare că transferul acesta de ipocrizie națională pe care o văd toți românii la nivel de Parlament nu își are loc aici în Consiliul Local? Este jenant!”, a precizat Tudosoiu în cadrul dezbaterii pe proiect.

„Te aștept în 2024!”

„Îmi cer eu scuze piteștenilor pentru spectacolul jenant pe care l-au văzut astăzi aici. Trec peste faptul că un personaj, pe care nu-l cunoaște nimeni în Pitești și care trece o dată la trei ani prin Pitești, ca să îl parafrazez pe președintele PNL Pitești (așa l-a numit, recent, Mihai Coteț pe Ionuț Moșteanu n. red.) își permite să mă jignească în halul acesta”, a precizat primarul Cristian Gentea.

După mai multe confruntări verbale între Ionuț Moșteanu și Cristian Gentea, edilul piteștean i-a spus deputatului: „Te aștept în 2024!”, cu aluzie la viitoarele alegeri locale.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea