Fotografia horror a săptămânii! Alina Gorghiu de la Justiție și Iani Popa de la Transporturi - specialiștii în sănătate din Argeș

E, dacă nici șefa PNL Argeș nu se pricepe la toate, atunci înseamnă că nu v-ați prins de ceva. Se pricepe! Doamna a fost prin numeroase comitete și comiții, inițial prin Camera Deputaților, apoi prin Senat, comiții cum sunt cea de cultură sau cea de politică externă. Apoi vicepreședinte al instituției și, mai nou, ministru de justiție. Și are studii juridice. Așa că se pricepe și la sănătate! De ce, e ceva ilogic? Doamna Gorghiu se pricepe și la sănătate și chiar a participat, zilele trecute, la o dezbatere pe tema sistemului de sănătate din Argeș. Ba chiar l-a luat, lângă Domnia Sa, și pe Iani Popa. Eh, miroase, din ce în ce mai tare a alegeri. Nu, domnu´ Iani?...

Și acum, partea horror. Iată ce se scrie pe o pagină a liberalilor: Ministra Justiției, doamna Alina Gorghiu a participat la întâlnirea cu cetățenii din Călinești, cu medicii, cu specialiștii din sănătate și a vorbit despre nevoia de a avea acces la servicii de sănătate civilizate.”

Ce a spus ministra justiției cu j mic? Mai punem o dată: ”… a vorbit despre nevoia de a avea acces la servicii de sănătate civilizate.” Păi, cine nu ne îndeplinește această nevoie, aveți idee? Avem o nevoie, iar doamna ministru ne vorbește de ea. Nu de soluțiile pe care trebuie să le găsească guvernanții, cei aflați la putere. DOAMNA GORGHIU, SUNTEȚI LA PUTERE! VOI TREBUIE SĂ SATISFACEȚI NEVOIA, NU ALȚII!!!

Băi fraților, am senzația că am înnebunit cu toții. Deci, mai nou, guvernanții vin pe la conferințe să ne spună că avem nevoie de servicii medicale? Ne-am cam dus dracu!

A, la conferință a participat și Iani Popa. Da, acel Iani Popa din Argeș. Din Argeșul o dată la patru ani. Da, acela…

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea