Șeful ISJ Argeș, mesaj cu prilejul începerii cursurilor: „Dacă vreți sa să fiți printre cei mai buni 1%, faceți lucrurile altfel decât le fac 99%”

 

Peste 2,9 milioane de elevi și copii de grădiniță au început luni, 11 septembrie, școala. Este al doilea an consecutiv când anul școlar este organizat pe module de învățare. Primul modul începe din 11 septembrie și ține până vineri, 27 octombrie, potrivit calendarului oficial.

Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general de la ISJ Argeș, a transmis un mesaj special elevilor.

„Dimineață cu un soare frumos de toamnă, aer proaspăt și ceva mai mult. ”Ceva mai mult" seamănă cu sentimentul pe care îl avem când stăm pe țărm și ascultăm, pur și simplu. Crește o energie, apa își adună forțele și ridică un val, care te poate purta dacă știi cum să ,,mergi cu el" într-o experiență de fiecare dată altfel.

 

Azi valul nostru este energia de început de an școlar. Începe să se formeze ușor, în fiecare parte a oricărei localități, prin fiecare glas de copil care azi se trezește mai devreme pentru o nouă experiență.

Valul va crește în curțile școlilor, ale liceelor, ale grădinițelor care se vor umple de copii. Energia lui va spori cu chestiile faine din vacanță povestite, cu curiozitatea pentru ce va aduce un nou an școlar, cu reîntâlnirile cu doamnele și domnii, cu sălile de clasă decorate cu suflet de aceștia, cu noile experiențe pentru cei care trec într-o nouă etapă a vieții de școlar.

Urări de bine, gânduri bune vor adăuga energia lor la acest val frumos, care se va sparge în cele din urmă, în sufletul fiecăruia sub forma unui nou început. Mă las purtat de acest val de emoție dar sunt ancorat de gândul că școală este muncă, disciplină și efort, este implicare, respect și conștientizare, este voința de a reuși, curiozitatea de a descoperi și ambiția de a fi acolo cu un scop precis.

Mesajul meu pentru cei care azi pășesc în noul an școlar este să își propună mult de la el, să fie prezenți cu totul de 10 ori mai mult decât se cere, să nu irosească niciun moment în care pot pune mintea la treabă și se pot implica. Dacă vreți sa să fiți printre cei mai buni 1%, faceți lucrurile altfel decât le fac 99% (valabil pentru toată lumea, de altfel).

Doresc tuturor succes maxim și focus, setați-vă și urmăriți-vă obiectivele pentru cel mai bun motiv - sunt ale voastre!”, a precizat Dumitru Tudosoiu, pe Facebook.

Foto: Dumitru Tudosoiu/Facebook

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea