Atenție, doar până joi se mai fac înscrieri pentru „Toamna piteșteană”

 

Festivalul „Toamna piteșteană” revine cu o nouă ediție, în perioada 12-19 octombrie a acestui an. Producătorii și comercianții se pot înscrie până joi, 14 septembrie 2023, la Primăria Municipiului Pitești (Centrul de Informare pentru Cetățeni, intrarea D) sau prin e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Produsele acceptate pentru comercializare, în cadrului târgului de toamnă, sunt: fructe și legume de sezon; produse apicole și zaharoase; conserve de sezon; vin; must; produse alimentare tradiționale din carne și lapte; flori; plante medicinale.

 

Prioritate la participare au producătorii locali, așa încât îi invităm să se înscrie în număr cât mai mare.

 

Actele necesare pentru înscrierea la ”Toamna piteșteană” sunt: cerere ocupare domeniu public - disponibilă pe site-ul instituției, , la care se anexează Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal; copie certificat producător / copie după certificatul de înregistrare; copie după actul de identitate al reprezentantului legal; descrierea detaliată a produselor comercializate.

Repartizarea solicitanților se va face în limita locurilor disponibile, prioritate având producătorii locali.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea