Evenimentul toamnei la Sinagoga Pitești: spectacolul „Cioburi de Oglindă”, cu actrița Maia Morgenstern

 

 

Vineri, 29 septembrie, la Sinagoga Pitești, de la ora 19:00, va avea loc spectacolul „Cioburi de oglindă”, un concert-confesiune cu actrița Maia Morgenstern. Locurile la spectacol sunt limitate, așa că grăbiți-vă!

Sinagoga Pitești este transformată, încet dar sigur, într-un spațiu cultural aparte. Spectacole inedite, care de care mai interesante, urmează a se susține în clădirea veche de un secol. Pe 29 septembrie, la Sinagogă, va avea loc spectacolul de muzică și poezie„Cioburi de Oglindă”, care îi va avea în prim-plan pe actorii Maia Morgenstern și Marius Călugărița, mezzosoprana Antonela Bârnat, clarinetistul Mihai Pintenaru, pianistul Mihai Murariu și Corina Băjenaru, care va interpreta „Ecoul”. Va fi o experiență intensă, în sala Sinagogii din Pitești, dată și de faptul că artiștii vor sta foarte aproape de public.

„Ce te faci însă când Adevărul îți explodează în față ca o oglindă spartă?!? Cum gestionezi așchiile unei oglinzi pe care tu însuți ai sfărâmat-o?! Cum te poți apăra de cioburi(le) de oglindă?! Oglinda spartă care îți reflectă realitatea în mii de feluri. Cioburi de oglindă, schije periculoase ale unui Adevăr, multiplicat brusc în mii de ipostaze. Imaginea ta, de care erai atât de sigur, de mulțumit și de încrezător, iat-o împrăștiată care-ncotro, de n-o mai poți nici recunoaște. Nici n-o mai poți pune la loc, nu mai merge reconstituită. Cioburi de oglinda: tu ai vrut. Tu ai căutat asta. Cioburi periculoase tăioase, fascinante”, a precizat Maia Morgenstern.

Vizitați Sinagoga Pitești, situată pe Bulevardul Eroilor nr. 1, vizavi de parcul 1907, în zilele de vineri-sâmbătă, între orele 10:00-18:00 și rezervați-vă locul dorit. Prețurile de acces la spectacol: 50, 100, 150, 200 lei.

„Pentru a rezerva/achiziționa locul dorit puteți și să ne scrieți pe email-ul Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau să ne auzim la telefonul: 0774541167”, au transmis organizatorii.

Hai și tu la Sinagoga Pitești! Nu vei regreta!

A.V.


 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea