Petrecere frumoasă pe valea Cotmenei, de Sfânta Maria, la Lunca Corbului!

 

A fost sărbătoare și în localitatea Lunca Corbului. Cu ocazia “Zilei Comunei”, primarul Gheorghe Drăgan a pregătit mai multe surprize localnicilor prezenți în număr mare la eveniment.

În primul rând, a adus în fața localnicilor pe fruntașii județului. Din aceștia, mulți au avut cuvinte de laudă pentru comună și pentru lucrurile bune care se întâmplă aici. Investițiile realizate în comună cu fonduri de la bugetul local, național și cu sprijinul Consiliului Județean vorbesc de la sine privind buna gospodărire a localității. Iar momentele de bucurie vorbesc despre căldura oamenilor locului în care călușul este la loc de cinste.

 

Nu au lipsit, din programul zilei, momente artistice și premieri pentru localnici destoinici. Ca de fiecare dată, echipa PSD Argeș a fost alături de autoritățile locale și de cetățenii din comună.

 

Din echipa prezentă la Lunca Corbului au făcut parte deputatul Simona Bucura Oprescu - ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Ion Mînzînă - președintele Consilului Județean și al PSD Argeș, senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Pavelescu Nicolae, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Dumitru Bughiu, subprefectul Bogdan Minciunescu, primarii Ion Baicea - Costești, Sevastian Pupăză Roșu - Stolnici, Laurențiu Micu – Săpata, Ionel Moloiu – Hârsești, consilierii județeni Cristina Popa, Monalisa Ioniță, Vasile Negoescu, Marilena Ionescu, Bogdan Bălan, Aurel Iacșa și Nicoleta Nicolescu, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu și Toma Nicodim.

Numeroase alte persoane de seamă au preferat să rămână în public, aplaudând însă, din inimă, cuvintele frumoase rostite de cei de pe scenă.

Primarul localității, Gheorghe Drăgan, a transmis un mesaj special adresat tuturor localnicilor, dar şi sărbătoriţilor zilei. „Doresc tuturor locuitorilor comunei Lunca Corbului, dar şi celor din alte comune, care sunt prezenţi la acest eveniment, un sincer şi călduros „La mulţi ani”, multă sănătate şi putere de muncă. Să avem o petrecere plină de voie bună și să ne ajute Dumnezeu să avem din ce în ce mai multe motive de bucurie”, a transmis primarul Gheorghe Drăgan.

Trei cupluri au fost premiate pentru împlinirea a 50 de ani de la căsătorie. S-au întrecut, în virtuozitate, trupele de călușari ”Tigri Carpaților” din Lunca Corbului, formația de călușari a Căminului Cultural Stolnici, cea a Căminului Cultural Hârsești și formația ”Ilie Martin” din Colonești, județul Olt.

Emilia Ghinescu, Axinte de la Vacanța Mare, Daniela Gyorfi, Cristi Dules, Mariana Stan, Monica – trupa Angel sau gemenele Neacșu sunt numai câţiva dintre artiştii care i-au încântat pe locuitorii comunei Lunca Corbului. Oamenii s-au simțit bine, mulți s-au prins în frumoasele hore din zona scenei. Dumnezeu a dat vreme bună pentru o zi de bucurie. Programul oficial s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea