Mioveni. Ziua de Curățenie Națională 2023

 

Pe 16 septembrie, orașul Mioveni se alătură campaniei “Ziua de Curățenie Națională 2023” organizată de asociația “Let’s Do It, Romania!”, acțiune care se desfășoară simultan în alte 191 de țări care au aceeași misiune: o lume cu mai puține deșeuri.

Voluntarii din Mioveni sunt invitați pe 16 septembrie să redea frumusețea naturii, să strângă deșeurile, dar și să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune. Pentru înscrieri și informații apelați numărul de telefon 0348/455.444, interior 111.

La nivel national, doritorii se pot înscrie pe https://membership.letsdoitromania.ro/access/signup/

 

La nivelul orașului Mioveni, voluntarii sunt așteptați sâmbătă, 16 septembrie, la ora 08.30 în fața primăriei orașului, unde se vor întâlni cu echipa de coordonare din cadrul biroului Corp Control - Compartiment Protecția Mediului. Fiecare participant va primi mănuși de protecție și saci de colectare a deșeurilor.

Partenerii care se alătură Zilei de Curățenie Națională sunt: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor din România.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea