Alina Gorghiu face, chiar face! Un apel...

 

Doamna Alina Gorghiu, liberalul prim al Argeșului, după ce și-a arătat talentele în sănătate, în transporturi și pe alte rute, pune la punct, mai nou, criza din sistemul de pensii. Prea multe procese pe recalcularea pensiilor. Și, ca un bun guvernant, doamna ministru a găsit și soluția. Face. Desigur că face. Un apel!...

Alina Gorghiu: Am să vă spun care este punctul comun dintre justiție și pensii, pentru că, ca ministră a justiției aș vrea să nu mai văd niciun pensionar care să fie obligat să meargă în instanță pentru că i s-a calculat grești pensia... În prezent, în sistemul de justiție din România, sunt în curs de soluționare circa 12.600 de dosare în care se solicită recalcularea pensiilor.

 

Dintre acestea, 6.300 de dosare au fost depuse numai anul acesta... Statul român a trebuit să plătească bani pentru că un funcționar din Casa de Pensii sau din Ministerul Muncii nu a fost atent, nu a fost responsabil, nu a fost diligent și a mers mai departe cu o procedură despre care știa că este greșită. Ca atare... vreau să fac, încă o dată, un apel la acei funcționari: nu mai puneți pe drumuri pensionarii... mi se pare totalmente incorect să nu te deranjezi să faci ceea ce trebuie...”

 

Așadar doamna ministru, om de bază al guvernării, a venit cu soluția: un apel la acei funcționari care merg mai departe cu o procedură greșită. Măi fraților, ori am înnebunit eu, ori e ceva defect în tot discursul de mai sus. Deci tu, ministru de justiție, parlamentar în coaliția de guvernare, așa contribui pentru mersul spre o direcție bună a lucrurilor? Așa îi ajuți tu pe pensionari, făcând un apel la fucționarii care îți sunt, cumva, subordonați? Un asemenea apel îl poate face cineva care nu are nicio treabă cu sistemul. Dar tu, tu care ești chiar sistemul, te zbați să faci un apel? Și ți se pare incorect?

Doamna ministru s-a dat, apoi, la un selfie, probabil mulțumită de cum a influențat soarta viitoarelor procese. E clar, nu ne mai salvează nici dracu!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea